Covertekst

Over relaties en seks in het licht van de Bijbel is al heel veel geschreven. Valt er nog wel iets nieuws te zeggen? Ja, … toch wel. De auteur verstaat de kunst om de Bijbel op boeiende en praktische wijze te vertalen naar deze tijd. De inzichten en eyeopeners in dit boek zullen menigeen aanspreken.

 

De volgende thema’s worden in dit boek uitgewerkt:

single zijn                            huwelijk

ongelijk span                       alternatieve samenlevingsvormen

daten & verkering                zelfbevrediging

 

Het zijn actuele thema’s waar iedereen mee te maken heeft. Dit boek wil singles, jongeren, gescheiden mensen, weduwen/weduwnaars helpen verstandige keuzes te maken. Daarnaast kan dit boek ouders, kerken en gemeenten helpen hun visie en beleid ten aanzien van de genoemde thema’s bijbels te onderbouwen.

 

“Eindelijk een boek dat een praktische vertaalslag maakt. Het prikkelt je om uit je comfortzone te komen. In mijn praktijk merk ik dat velen het een hele kunst vinden om dicht bij zichzelf te blijven en vandaaruit relaties positief te onderhouden. De inzichten in dit boek kunnen hierbij zeker helpen.” Pascalle Laban, lifecoach, relatiecoach & Opnieuw Opweg (herstel na scheiding).

 

Andere titels van dezelfde schrijver zijn:

- De Hemelse voedselbank

- Vrij van de Wet?

- Stevige kost 1

______________________________________________________

 

Drs. E. Noordermeer heeft biologie gestudeerd in Utrecht, aangevuld met een onderwijsbevoegdheid aan de VU Amsterdam. Zij is schrijver/spreker en runt in het dagelijkse leven, samen met haar man, een melkveehouderij.

 

 

 

 

SOLA SCRIPTURA

Meer video's

Link naar YouTube kanaal Sola Scriptura
De Hemelse voedselbank, voedingslessen uit de Bijbel