Over de auteur

Geboren in Ridderkerk en opgegroeid in de Hoeksewaard, kwam ik terecht in Utrecht voor mijn studie Biologie. Na voltooiing van mijn doctoraal, heb ik de lerarenopleiding aan de VU in Amsterdam gevolgd. Van jongs af aan heb ik geleerd Bijbel te lezen en dit Boek heeft mij ook altijd geïntrigeerd. Al jong heb ik de keuze gemaakt te willen horen bij de Maker van dit geweldige Boek. Kennen sommige mensen een rigoureuze bekering, ik ging gewoon voort op de lijn die al jong in mijn leven was uitgezet. Nu, woonachtig in de Alblasserwaard, hebben mijn man en ik een melkveehouderij. Mijn dagelijks leven omvat het ritme van de boerderij, het runnen van een gezin en het werken aan mijn boeken, lezingen/spreekbeurten.

Naast mijn bijzondere interesse voor het Woord van God, boeide het onderwerp voeding en gezondheid mij eveneens. Ik werkte een aantal jaren als cursusleidster bij een afslankorganisatie, maar mijn voorliefde voor Bijbelstudie bleef. Ik gaf regelmatig lezingen over ‘Voeding en de Bijbel’ en de drang om hierover een boek te schrijven werd steeds groter. 

  • Eind 2011 rolde mijn eerste boek van de pers met als titel:

De Hemelse voedselbank

-Voedingslessen uit de Bijbel-

  • In april 2013 volgde het tweede boek:

Vrij van de Wet?

-Een dogma onder vuur-

  • Van dit boek verscheen in 2018 een herziene, uitgebreide uitgave.

Vrij van de Wet?

-Een heilig huisje omver-

  • Mei 2016 verscheen het derde boek. Dit keer een werkboek:

Stevige kost 1

-Werkboek voor Bijbelstudie-

  • Oktober 2018 verscheen het vierde boek:

De hemelse relatiecoach

-De Bijbel over single zijn, daten & verkering, ongelijk span, samenlevingsvormen en zelfbevrediging-

 

Naar aanleiding van mijn boeken wordt ik gevraagd studies of lezingen te verzorgen. Dat heeft zich intussen verbreed tot spreekbeurten over tal van bijbelse thema's. 

De Hemelse voedselbank, voedingslessen uit de Bijbel