Verschijnt eind november 2019

 

Compacte brochure n.a.v. de stikstofcrisis

 

DE KOE

 

Milieuramp of Godsgeschenk? 

 

1e auteur

Klaas de Jong

 

2e auteur

Esther Noordermeer

 

Uitgeverij

De toetssteen

 

 

De komst van het Nieuw Jeruzalem

 

Een lezing in de gemeente HaDerech. Klik op de afbeelding om de audio te beluisteren. Daar vindt u ook de gebruikte PowerPoint.

 

 

Artikel: Getuigen, ... hoe dan?

 

Opiniërend stuk over getuigen. Geschikt om een huiskring/bijbelstudie in te leiden. Verscheen in de evangelische krant Uitdaging nummer 428 (okt. 2019).

 

Klik op de afbeelding en scrol naar blz. 24-25.

'Professionele' video-productie

 

Hier de nieuwe video-productie van de studie: 

Herziene bijbelse topografie: de ligging van de Hof van Eden.

Eerstvolgende lezingen

30 nov. (zaterdag - hele dag)

WIJNGAARDEN

Gezond & Weldoen. Verdiepingsdag in eerste instantie voor G&W coaches/cursisten: De Hemelse voedselbank voor gevorderden. Verlengstuk op de module 'Bijbel & Voeding'. Er zijn nog een aantal plaatsen.

Nieuwsbrief najaar 2019

2019 najaar - Nieuwsbrief Sola Scriptura
Adobe Acrobat document 105.8 KB

Gastdocent bij Gezond & Weldoen

Gezond & Weldoen (G&W), een opleidingsinstituut tot leefstijlcoaches op bijbelse grondslag, heeft mij benaderd om gastdocent bij hen te worden. Al jaren gebruiken zij in hun curriculum het boek De Hemelse voedselbank in de onderwijsmodule 'Voeding & de Bijbel'. Ook worden de principes uit dit boek toegepast bij de begeleiding van hun cliënten. Daarnaast worden leefstijlcoaches regelmatig geconfronteerd met stressfactoren in de relationele sfeer. Bijbelse principes ten aanzien van relaties zoals beschreven in De hemelse relatiecoach zijn welkom. Mijn rol bij G&W is het geven van verdiepingsdagen als aanvulling op de module 'Voeding en de Bijbel' en het geven van introductielezingen over De hemelse relatiecoach. Zie lezingen hieronder. Meer Info op de site van G&W.

De Hemelse voedselbank, voedingslessen uit de Bijbel